18 Şubat 2015 Çarşamba

Strese Karşı Elimizden Gelenler

        Stres dediğimiz şey aslında içinde bulunduğumuz ve bilmediğimiz durumlar hakkında vücudumuzun hormonal sistemini kendimizin bozmasıyla meydana gelen bir panik halidir. Aslında istenmeyen durumlarla bazen karşı karşıya kalırız ve bedenimizin doğasında kaynaklanan bir tepki olarak geri döner. Sonuçları bizi ya da başkalarını etkileyebilir bazen ölüme kadar götürebilir.
 
stres, stres nedir? stresi neden yok etmeliyiz? beden , özgüvenBu can alıcı durum karşısında vücudumuz tam bir kaos yaşar. Bedenimiz bu kaosu mucizevi bir şekilde atlatabilir; bazense önlem alınmazsa yıkımlara neden olabilir. Herkesin başından geçen bu olay alışkanlık haline gelmemesi ve bedenimizin iflasını önlemek için tedbiri elden bırakmamalıyız. Bir an önce bedenimizin gücüne varmalı içimizdeki olumlu potansiyele tanık olmalıyız.
 
Biliriz ki acılar bizi daha akıllı kılar. Bu işin felsefesini öğrenip geliştirmek içinde bulunduğumuz vücuda minnet borcumuzdur. Borçlarımızı şükranla ödediğimiz zaman bedenimizle daha iyi kaynaşır ve kendimizi daha çok severiz. Bu özgüven halinde daha mutlu ve özgürleşip, önce kendimizle barışıp sonra dünyayla barışabiliriz.
 
    Bu konular hakkında detaylı ve uzun yıllar araştırmalar sonucu panikatak, stres konularını bulabileceğiniz Panikatak Formülü' ne burda(tıkla+incele) bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder